Известие

Collapse
No announcement yet.

159 2.4 jtdm проблем с окачване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 159 2.4 jtdm проблем с окачване

имам 159 2.4 jtdm имам проблем с ходова част или окачване .проблема ми е че колата при дупки вода или неравности също зимата газягата и ходи (клати) карахме я на няколко стенда и навсякаде казват че колата е добре.а тя си клати и клати на какво може да се далжи това

??? описанието ти е много зле, дефинирай малко по-добре проблема си и пиши малко по-грамотно
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от eXtAzY Покажи съобщение
      имам 159 2.4 jtdm имам проблем с ходова част или окачване .проблема ми е че колата при дупки вода или неравности също зимата газягата и ходи (клати) карахме я на няколко стенда и навсякаде казват че колата е добре.а тя си клати и клати на какво може да се далжи това
      В превод -
      Притежавам Алфа Ромео, модел 159, двигател 2,4 jtdm.
      Колата навярно има проблем с ходовата част (окачване), защото при неравности, дълбоки ями, а също и зимата - задницата на колата поднася (ходи, клати). Колата е тествана на няколко специализирани стенда, като резултатът е, че всичко е в нормите. Въпреки това, задницата на колата е нестабилна - бихте ли помогнали със съвети - на какво може да се дължи това?
      AR 166 2,4 jtdm
      NT II 2,7 tdi
      Peugeot 206 1,1
      AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

С какви гуми караш отзад и в какво състояние са ?
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

ами старички са честно казано мишелин от това ли да е ама то голямо клатене. поклащасе цялата кола.и партрониците също се ебават нещо работят когато искат същия проблем е и със осветлението на багажника
          Last edited by eXtAzY; d.m.y г., 19:03.

Comment

Смени ги тези гуми. Имах същия проблем със 147-цата и като ги смених задните нещата си дойдоха на мястото. Като нямаш добър "grip" е ясно, че ще ти се "пързаля" задника.

Парктроника ако е оригиналдъ мога да ти помогна, ако е афтърмаркет също .. но трябва да знам какъв е.

Comment

оригиналния е или поне с него я купих от авток. работи 1 ден 1 месец неработи незнам какво иска

Comment

Снимай ми централата и я постни тука да я видим. Тони да каже италянците къде са я завряли, че аз още не съм търсил в моята кола да видя кое къде е.

Comment

Working...
                X